PR mededelingen

De  vrijwilligers van de Dierenambulance vertellen graag over hun werk. Daarom kunt u  vragen om  met de Dierenambulance naar een school  of  verenigingsgebouw te komen.
Wij ondersteunen ook spreekbeurten van leerlingen door  middel van onze aanwezigheid met de dierenambulance. En kunnen de leerlingen de ambulance ook zelf van binnen  bekijken.

Wel is het zo dat we niet altijd kunnen garanderen dat we tijdig aanwezig zijn want dieren in nood, gaan zoals u wel kunt  begrijpen voor. Maar in die gevallen vinden we wel een goede oplossing.

Voor een afspraak en/of inlichtingen kunt u hier een emailformulier verzenden.
Na de ontvangst van het e-mailformulier nemen wij z.s.m. contact op.

Let op : Een bezoek van de Dierenambulance moet, in verband met de organisatie, minimaal 14 dagen van te voren worden aangevraagd.

Schoolbezoek
Op woensdag 8 maart 2017 brengt de Dierenambulance een bezoek aan de Comeniusschool, groep 3-4. De vrijwilligers gaan daar vertellen over het werk op de dierenambulance en laten de ambulance zien aan de kinderen. Uiteraard zullen ze vele vragen gaan beantwoorden.

Schoolbezoek
Op dinsdag 14 maart gaat de Dierenambulance naar kinderdagverblijf Bruintje Beer om aan de kinderen van groep 2-4 te vertellen en laten zien wat de dierenambulance doet voor een dier in nood. Het team zal de kinderen ook een mooi verhaal vertellen.